Havas Művészeti Ügynökség és Galéria

Hírek

2023.11.27
Szeretettel várjuk kedves vendégeinket adventi összművészeti programsorozatunkra, melynek két állomása ezúttal Miskolc és Budapest, - mindkét városban a galériáink helyszínei.
2023.10.07
A Havas Művészeti Ügynökség és Galéria szeretettel hívja és várja kedves vendégeit a Teremtés és élet - Napfény és varázslatcímű exkluzív összművészeti estjére és csoportos kiállításának megnyitójára!
2023.02.21
Szeretettel meghívjuk Önt és kedves partnerét egy exkluzív összművészeti borvacsora estre a Havas Művészeti Ügynökség és Galéria valamint a Mad Wine Borászat közös rendezésében.
2022.12.03
Szeretettel várjuk kedves vendégeinket a Székesfehérváron, december 3-án 18.00 órától, a Fő utca 3. szám alatt tartandó exkluzív galéria megnyitó ünnepségünkre, mely ünnepség a most nyíló harmadik offline galériánk tiszteletére egy összművészeti est, egy könyvbemutató és egy állófogadás együtteseként valósul meg!
2022.08.05
Szeretettel hívjuk és várjuk kedves vendégeinket a Titkos átjárók - Színes mesék című exkluzív összművészeti estünkre és azonos című csoportos kiállításunk ünnepélyes megnyitójára!
2022.06.11
Szeretettel meghívjuk az 'Édes élet - Törékeny világ’címmel tartandó exkluzív összművészeti vacsoraestünkre.
2022.05.21
Szeretettel hívjuk meg "A színek, a szavak, a hangok isteni játéka"címmel tartandó, 60 válogatott műalkotást bemutató tárlatunkra épülő exkluzív, összművészeti estünkre és ezzel együttes borkóstolónkra
2022.02.22
Szeretettel meghívjuk a képzőművészet, a művészetek rajongóit Korbely István festőművész ‘Ébredő, táncoló tavasz ‘ című nagyszabású, összművészeti esttel egybekötött önálló kiállításának ünnepélyes megnyitójára!
2021.11.27
A Havas Művészeti Ügynökség és Galéria szeretettel várja kedves vendégeit “A vágy egy pillangó" - avagy a lélek teste című őszi művészeti programsorozatára melyben erotikus témákat feldolgozó csoportos kiállításokat, azok megnyitójával egybekötött művészeti esteket tartunk négy városban, négy különböző alkalommal. A rendezvénysorozat harmadik állomása Szarvas. A művészeti esten erotika témakörre épülően bemutatunk egy 80 perces színpadi műsort, vokális és instrumentális zenével, prózával, lírával, színművészettel. Az est alapjául szolgáló, a színpadi műsorhoz szervesen kapcsolódó csoportos kiállításon 9 festőművész alkotásait láthatjuk, több mint 80 műben testet öltve. Művészeti estünket egy különleges ételeket és italokat kínáló exkluzív állófogadással zárjuk.
2021.10.19
‘A vágy egy pillangó, avagy a lélek teste’ címmel, több mint 80 alkotással nyitunk csoportos kiállítást egy exkluzív összművészeti esttel összekötve Tiszaújvárosban, október 29-én, a Tiszaújvárosi Művelődési Központban, a Városi Kiállítóteremben. Várjuk szeretettel a képzőművészet, a zeneművészet, a színművészet és az irodalom rajongóit! Az estet exkluzív állófogadással és izgalmas kiállítási tárlatvezetéssel is fűszerezzük. A részvétel belépőjegy vásárláshoz kötött.

Oldalak