Havas Művészeti Ügynökség és Galéria

Hírek

2024.05.11
Szeretettel meghívjuk kedves vendégeinket a Havas Art Szalon tavaszi művészeti programsorozatának keretén belül megrendezésre kerülő "A láthatón túli világ" című rendezvényeinkre, melyek május második hétvégéjén pénteki és szombati időpontokban kerülnek megrendezésre, azonos tematikával és kiállítási anyaggal, különbőző előadóművészekkel.
2024.05.10
Szeretettel meghívjuk kedves vendégeinket a Havas Art Szalon tavaszi művészeti programsorozatának keretén belül megrendezésre kerülő "A láthatón túli világ" című rendezvényeinkre, melyek május második hétvégéjén pénteki és szombati időpontokban kerülnek megrendezésre, azonos tematikával és kiállítási anyaggal, különbőző előadóművészekkel. Időpont: 2024. május 10. péntek, 18.00 óra Helyszín: Havas Művészeti Ügynökség és Galéria székesfehérvári szalonja és galériája (Székesfehérvár, Fő u. 3. 1. emelet)
2024.02.24
Szeretettel meghívjuk a művészetek rajongóit a "A film forog - Történetek a vászon egyik és másik oldalán" címmel megrendezésre kerülő, 60 alkotást felvonultató csoportos kiállításunkkal együttes nagyszabású összművészeti estünkre, melyet különleges állófogadással zárunk!
2023.11.27
Szeretettel várjuk kedves vendégeinket adventi összművészeti programsorozatunkra, melynek két állomása ezúttal Miskolc és Budapest, - mindkét városban a galériáink helyszínei.
2023.10.07
A Havas Művészeti Ügynökség és Galéria szeretettel hívja és várja kedves vendégeit a Teremtés és élet - Napfény és varázslatcímű exkluzív összművészeti estjére és csoportos kiállításának megnyitójára!
2023.02.21
Szeretettel meghívjuk Önt és kedves partnerét egy exkluzív összművészeti borvacsora estre a Havas Művészeti Ügynökség és Galéria valamint a Mad Wine Borászat közös rendezésében.
2022.12.03
Szeretettel várjuk kedves vendégeinket a Székesfehérváron, december 3-án 18.00 órától, a Fő utca 3. szám alatt tartandó exkluzív galéria megnyitó ünnepségünkre, mely ünnepség a most nyíló harmadik offline galériánk tiszteletére egy összművészeti est, egy könyvbemutató és egy állófogadás együtteseként valósul meg!
2022.08.05
Szeretettel hívjuk és várjuk kedves vendégeinket a Titkos átjárók - Színes mesék című exkluzív összművészeti estünkre és azonos című csoportos kiállításunk ünnepélyes megnyitójára!
2022.06.11
Szeretettel meghívjuk az 'Édes élet - Törékeny világ’címmel tartandó exkluzív összművészeti vacsoraestünkre.
2022.05.21
Szeretettel hívjuk meg "A színek, a szavak, a hangok isteni játéka"címmel tartandó, 60 válogatott műalkotást bemutató tárlatunkra épülő exkluzív, összművészeti estünkre és ezzel együttes borkóstolónkra

Oldalak