"A láthatón túli világ" május 11. - Havas Art Szalon művészeti est | Havas Művészeti Ügynökség és Galéria

"A láthatón túli világ" május 11. - Havas Art Szalon művészeti est

2024.05.11

Szeretettel meghívjuk kedves vendégeinket a Havas Art Szalon tavaszi művészeti programsorozatának keretén belül megrendezésre kerülő "A láthatón túli világ" című rendezvényeinkre, melyek május második hétvégéjén pénteki és szombati időpontokban kerülnek megrendezésre, azonos tematikával és kiállítási anyaggal, különbőző előadóművészekkel.

Időpont: 2024. május 11. szombat, 18.00 óra

Helyszín: Havas Művészeti Ügynökség és Galéria székesfehérvári szalonja és galériája (Székesfehérvár, Fő u. 3. 1. emelet)

Csoportos kiállításunk kiállító művészei:
- Korbely István
- Tánya Vasziljeva
- Dr. Havas Csilla
- Silvia Habán
- Andreia Ioana Cismasiu

Az estek során a misztikum, a mágia, a mitológia, a mesék világába kalauzoljuk kedves vendégeinket úgy a falakon ekkor debütáló új és különleges kiállítási anyagunkkal, mind a mindkét este más-más tartalommal bemutatandó műsorunkkal egyetemben.

Mindkét este vendégeink lesznek maguk a kiállító művészek is, személyes közreműködésükkel tekintjük meg a kiállítási anyagot, melybe interaktív módon, moderáltan bekapcsolódhat majd kedves közönségünk. Az esteken a "Láthatón túli világ" tematikára épülő különleges műsorunkkal tesszük komplexé a művészeti élményt, mely különböző tartalmú lesz mindkét estén.

Az estek műsoros részében fellépő művészek:
- Kautzky Armand színművész
- Jancsó Dóra színművész
- Vihula Mihajlo gitárművész
- Bernáth Ferenc gitárművész
- Papp Tímea fuvolaművész
- Szederkényiné Horváth Márta hárfaművész

Mindkét este prosecco, pezsgő és egyedi ízvilágú kézműves szörpök csillapítják majd a szomjunkat, továbbá kézműves sós és édes sütemények, cukrászati remekművek (közöttük cukormentesek is) valamint gyümölcsfalatok várnak ránk.

Az esteken előzetesen megváltott belépővel (ára: 12.500,- Ft/fő) lehet részt venni, helyszíni jegyértékesítésre nem kerül sor. A belépőjegy tartalmazza az este valamennyi programján való részvételt, illetve a teljes fogyasztást.

Ez a program és műsor sem a budapesti, sem a miskolci galériáinkban nem kerül bemutatásra. A teljes program a Havas Művészeti Ügynökség és Galéria saját know-how szerinti rendezésében valósul meg. Az est háziasszonya Dr. Havas Csilla, a Havas Művészeti Ügynökség és Galéria alapító tulajdonosa, okleveles művészeti menedzser.

Várjuk szeretettel kedves vendégeinket!
Kezdő időpont:
2024. május 11. (szombat) 18:00
Helyszín:
Havas Művészeti Ügynökség és Galéria, Székesfehérvár, Fő u. 3.
Jegyár:
12,500 Ft

Jegyvásárlás