"A láthatón túli világ" május 10. - Havas Art Szalon művészeti est | Havas Művészeti Ügynökség és Galéria

"A láthatón túli világ" május 10. - Havas Art Szalon művészeti est

2024.05.10

Csoportos kiállításunk kiállító művészei:
- Korbely István
- Tánya Vasziljeva
- Dr. Havas Csilla
- Silvia Habán
- Andreia Ioana Cismasiu

Az estek során a misztikum, a mágia, a mitológia, a mesék világába kalauzoljuk kedves vendégeinket úgy a falakon ekkor debütáló új és különleges kiállítási anyagunkkal, mind a mindkét este más-más tartalommal bemutatandó műsorunkkal egyetemben.

Mindkét este vendégeink lesznek maguk a kiállító művészek is, személyes közreműködésükkel tekintjük meg a kiállítási anyagot, melybe interaktív módon, moderáltan bekapcsolódhat majd kedves közönségünk. Az esteken a "Láthatón túli világ" tematikára épülő különleges műsorunkkal tesszük komplexé a művészeti élményt, mely különböző tartalmú lesz mindkét estén.

Az estek műsoros részében fellépő művészek:
- Kautzky Armand színművész
- Jancsó Dóra színművész
- Vihula Mihajlo gitárművész
- Bernáth Ferenc gitárművész
- Papp Tímea fuvolaművész
- Szederkényiné Horváth Márta hárfaművész

Mindkét este prosecco, pezsgő és egyedi ízvilágú kézműves szörpök csillapítják majd a szomjunkat, továbbá kézműves sós és édes sütemények, cukrászati remekművek (közöttük cukormentesek is) valamint gyümölcsfalatok várnak ránk.

Az esteken előzetesen megváltott belépővel (ára: 12.500,- Ft/fő) lehet részt venni, helyszíni jegyértékesítésre nem kerül sor. A belépőjegy tartalmazza az este valamennyi programján való részvételt, illetve a teljes fogyasztást.

Ez a program és műsor sem a budapesti, sem a miskolci galériáinkban nem kerül bemutatásra. A teljes program a Havas Művészeti Ügynökség és Galéria saját know-how szerinti rendezésében valósul meg. Az est háziasszonya Dr. Havas Csilla, a Havas Művészeti Ügynökség és Galéria alapító tulajdonosa, okleveles művészeti menedzser.

Várjuk szeretettel kedves vendégeinket!
Kezdő időpont:
2024. május 10. (péntek) 18:00
Helyszín:
Havas Művészeti Ügynökség és Galéria, Székesfehérvár, Fő u. 3.
Jegyár:
12,500 Ft