'A vágy egy pillangó, avagy a lélek teste' - Tiszaújváros - művészeti est | Havas Művészeti Ügynökség és Galéria

'A vágy egy pillangó, avagy a lélek teste' - Tiszaújváros - művészeti est

2021.10.19

A Havas Művészeti Ügynökség és Galéria szeretettel várja kedves vendégeit “A vágy egy pillangó" - avagy a lélek teste című őszi művészeti programsorozatára melyben erotikus témákat feldolgozó csoportos kiállításokat, azok megnyitójával egybekötött művészeti esteket tartunk négy városban, négy különböző alkalommal.

A rendezvénysorozat második állomása Tiszaújváros, a művészeti est alapjául szolgáló csoportos kiállításon alkotásaikat megmutató művészeink:
Korbely István, Cene gál István, Győrfi András, Tánya Vasziljeva, Dr. Havas Csilla, Silvia Habán, Rékai Zsolt, Molnár-Göb Zoltán, Balogh István Péter

A tematikus művészeti esten fellépő művészek:
- Jancsó Dóra, színművész
- Vihula Mihajlo gitárművész, zeneszerző
- Vízi Viktor énekes
- Bernáth Ferenc gitárművész, zeneszerző

Az est háziasszonya Dr. Havas Csilla, a Havas Művészeti Ügynökség és Galéria alapító tulajdonosa, alkotó művésze, okleveles művészeti menedzser.

Az est során az erotika tematikához is igazodó, izgalmas és exkluzív ételeket kínáló állófogadással is várjuk kedves vendégeinket.

A belépőjegy tartalmazza az összművészeti est teljes programján való részvételt és a fogyasztást.

Az est a Tiszaújvárosi Művelődési Központ és Könyvtár, a Tisia Hotel & Spa, valamint a Etalon konyha-, és bútorstúdió támogatásával valósul meg.

Kezdő időpont:
2021. október 29. (péntek) 18:00
Helyszín:
Városi Kiállítóterem, Tiszaújváros, Barcsay J. tér 2-4
Jegyár:
2,200 Ft