Titkos átjárók - Színes mesék | Havas Művészeti Ügynökség és Galéria

Titkos átjárók - Színes mesék

2022.08.05

A rendezvényünk helyszíne:
Eötvös10 Művelődési Ház - 1067 Budapest, Eötvös u. 10.

Az összművészeti est alapjául szolgáló csoportos kiállításunkon Korbely István, Győrfi András, Havas Csilla, Tánya Vasziljeva, Habán Szilvia és Cene gál Istvánalkotásai tekinthetők meg.

Az egy órás időtartamú, a kiállítás tematikájához szorosan kapcsolódó művészeti műsorunk fellépő művészei:
- Jancsó Dóraszínművész,
- Bernáth Ferencgitárművész, zeneszerző,
- Török - Papp Tímeafuvolaművész,
- Kovács Bálintgitárművész,
- Vízi Viktor énekes.

A művészeti műsorunkat követi egy pezsgős köszöntésés a tematikus kiállítási anyag vezetett megtekintése, melyben közreműködnek Korbely István és Tánya Vasziljeva festőművészek. A tárlatvezetést követően exkluzív, több fogásos állófogadással és borkóstolóval zárjuk az este programját, mely 21.00 órakor zár, így a művészeti est teljes időtartama három óra.

A tárlatot vezeti és egyben az este háziasszonya Dr. Havas Csilla alkotóművész, okleveles művészeti menedzser, a Havas Művészeti Ügynökség és Galéria alapító tulajdonosa. Az esemény a Havas Művészeti Ügynökség és Galéria saját rendezésében valósul meg.

A részvétel belépőjegyhez kötött, melynek ára 10.500.-Ft/fő. A belépőjegy az est valamennyi programján való részvételt és a teljes fogyasztást egyaránt tartalmazza.

Az este az Optimacsoport Kft.és a Cinnamon Extract Szociális Szövetkezet együttes támogatásával, művészeti szponzorációjával valósul meg.

Várjuk szeretettel kedves vendégeinket!

Kezdő időpont:
2022. szeptember 16. (péntek) 18:00

Helyszín:
Eötvös10 Művelődési Ház, 1067 Budapest, Eötvös u. 10.

Jegyár:
10,500 Ft