"A film forog - Történetek a vászon egyik és másik oldalán" - Összművészeti est és kiállítás megnyitó | Havas Művészeti Ügynökség és Galéria

"A film forog - Történetek a vászon egyik és másik oldalán" - Összművészeti est és kiállítás megnyitó

2024.02.24

Szeretettel meghívjuk a művészetek rajongóit a "A film forog - Történetek a vászon egyik és másik oldalán" címmel megrendezésre kerülő, 60 alkotást felvonultató csoportos kiállításunkkal együttes nagyszabású összművészeti estünkre, melyet különleges állófogadással zárunk!

Időpont: 2024. február 24. szombat, 18.00 óra

Helyszín: 1067 Budapest, Eötvös utca 10., Eötvös10 Művelődési Ház

Csoportos kiállításunk kiállító művészei:
- Korbely István
- Tánya Vasziljeva
- Dr. Havas Csilla
- Győrfi András
- Silvia Habán
- Andreia Ioana Cismasiu

Az este műsoros részében fellépő művészek:
- Harsányi Attila színművész
- Lajos András színművész
- Vihula Mihajlo gitárművész
- Bernáth Ferenc gitárművész
- Zán András csellóművész
- Szécsi Viktória énekesnő
- Vízi Viktor énekes

Az est során olyan filmtörténeti klasszikusokat, világhíres színpadi műveket, musical slágereket jelenítünk meg a festővásznakon és a színpadon egyaránt, melyek a maguk idejében hatalmas sikereket arattak és méltán lettek közkedveltek a mai napig rajongók millióinak körében. A nyitóesten több kiállító festőművész személyesen is jelen lesz és személyes közreműködésükkel tartunk tárlatvezetést a kiállításunk egészén

Vendégek érkezése: 17.40-től
Műsorkezdés: 18.00 óra

Az estet pezsgős koccintással és különleges állófogadással zárjuk, melynek ízvilága és látványvilága egyaránt kapcsolódik az est tematikájához.

A részvétel belépőjegyhez kötött, melynek ára 19.800,- Ft/fő. A belépőjegy tartalmazza az este valamennyi programján való részvételt, illetve a teljes fogyasztást.

A teljes program a Havas Művészeti Ügynökség és Galéria saját know-how szerinti rendezésében valósul meg. Az est háziasszonya Dr. Havas Csilla, a Havas Művészeti Ügynökség és Galéria alapító tulajdonosa, okleveles művészeti menedzser.

A program 21.30-kor zárul.

Várjuk szeretettel kedves vendégeinket!